Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

Lidmaatschap

Lidmaatschap_eer_4db7e5892f52b.pngLidmaatschap_eer_4db7e5892f52b.png

Prijs:

€ 27,50
€ 13,75

Beschrijving

Onder het motto Beter leven met eczeem zet de VMCE zich al ruim 25 jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kan de VMCE nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als je lid wordt! Klik onderaan deze pagina op bestellen om het lidmaatschap direct af te sluiten!

Leden krijgen viermaal per jaar het magazine GAAF!, boordevol artikelen over leven met eczeem en de laatste nieuwtjes. Leden hebben ook gratis toegang tot:

  • Voorlichtingsbijeenkomsten, lotgenotenbijeenkomsten en het bijwonen van de jaarlijkse ledenvergadering.
  • De Hulplijn van de VMCE, waar je met al je vragen over eczeem terecht kunt.
  • Het afgeschermde deel van www.vmce.nl, waar je het complete archief van GAAF! en handouts van diverse lezingen kunt inzien.
  • Een besloten Facebookpagina, om samen met andere lotgenoten van gedachten te kunnen wisselen over allerlei zaken die te maken hebben met je eczeem.

De VMCE maakt zich ook hard voor het behoud van vergoedingen en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. Dus ook als je geen gebruik wilt maken van de diensten van de VMCE, is jouw lidmaatschap meer dan de moeite waard.


 Contributie

icon1De contributie van de VMCE bedraagt € 27,50 per jaar. Word je lid na 1 juli, dan wordt de contributie gehalveerd voor dat jaar. Sommige verzekeraars vergoeden het lidmaatschap, dus dan kost het je wellicht niets. Zie hiervoor deze website.


 Aanmelden en betalen via de website

icon2Je kunt je als lid aanmelden via de website en betaalt het lidmaatschap met iDeal. Meteen daarna heb je toegang tot het afgeschermde ledengedeelte op de website (met alle folders, twee boekjes en het verenigingstijdschrift). Binnen 5 werkdagen ontvang je het welkomstpakket thuis per post (kan in de brievenbus).


 Betaling en machtiging

icon3Het betalen van het lidmaatschap via iDeal wordt beschouwd als het elektronisch ondertekenen van een machtiging. De VMCE legt daarvoor in de ledenadministratie (niet op de website) het banknummer van de iDeal-betaling vast voor het incasseren van de jaarlijkse contributie (eind januari). Het lidmaatschap is geldig tot wederopzegging, uiterlijk twee maanden voor het einde van het kalenderjaar.

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!