Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem

De VMCE hanteert in haar informatievoorziening de code van "Evidence Based Medicine", wat betekent dat de informatie over eczeem en de behandeling ervan gebaseerd is op wetenschappelijke inzichten.

Artikelen of columns uit ons blad GAAF! kunnen meningen bevatten van personen en dienen dus ook als persoonlijke opvattingen te worden beschouwd. Deze zijn niet noodzakelijkerwijs het standpunt van de vereniging. De inhoud van de geplaatste nieuwsberichten op deze website vallen niet onder de verantwoordelijkheid van de VMCE, maar van de geciteerde bron.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en de VMCE kan dan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor de informatie die op deze site gegeven wordt. Evenmin is deze informatie bedoeld als een behandeladvies. Raadpleeg hiervoor altijd uw behandelaar.

De inhoud van geplaatste advertenties valt onder verantwoording van de adverteerder zelf. Opname van advertenties hoeft niet te betekenen dat de VMCE de inhoud onderschrijft.

Mocht u de mening zijn toegedaan dat de informatie op deze site incorrect is, dan stellen het op prijs als u ons dit laat weten op ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het auteursrecht op de teksten op deze site én op de teksten in GAAF!, behoudens de nieuwsberichten uit ander bronnen, berust bij de VMCE. Het is daarom niet zonder meer toegestaan om teksten van de website of uit GAAF! over te nemen zonder toestemming van de VMCE. Voor overname van teksten kunt u zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Steun ons en word lid van de VMCEWord lid en ontvang 4x per jaar het magazine GAAF!

Als lid ontvangt u 4x per jaar ons magazine GAAF!, boordevol ervaringen van lotgenoten, praktische tips en de laatste inzichten op het gebied van eczeemzorg. Bovendien krijgt u toegang tot de besloten Facebook-pagina waar leden wel en wee met elkaar delen en waar je alle vragen kunt stellen over je eczeem. Onder het motto 'Beter leven met eczeem' zet de VMCE zich al ruim twintig jaar in voor mensen met constitutioneel eczeem. Met meer leden kunnen we nóg meer betekenen voor mensen met eczeem. Het zou daarom fantastisch zijn als u lid wordt.

Word lid

Lees meer over de VMCE

Vier van de oprichters van de VMCE, allemaal ervaringsdeskundigen vertellen in dit interview uit 1999 over de noodzaak van een vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem. Deze redenen zijn nog altijd actueel!